Να στείλετε μήνυμα
products

2024 Ξεκίνηση X431 Scanner V+ X431 Παγκόσμια έκδοση WIFI και διαγνωστική Bluetooth με πολλαπλές γλώσσες

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: Launch
Πιστοποίηση: CE
Αριθμό μοντέλου: x431 v+
Ποσότητα παραγγελίας min: 1 κομμάτι
Τιμή: Best price
Συσκευασία λεπτομέρειες: τυποποιημένο λογισμικό
Χρόνος παράδοσης: εντός 48 ωρών
Όροι πληρωμής: TT/PayPal γραμμάριο χρημάτων ένωσης του /Western
Δυνατότητα προσφοράς: Σε Απόθεμα
Λεπτομερής ενημέρωση
Υποστηριγμένες γλώσσες: Αγγλικά, ισπανικά, πορτογαλικά, αραβικά, γαλλικά, κορεατικά, ιαπωνικά, γερμανικά, ρωσικά Συνδεδεμένος τύπος: wifi και bluetooth
Αναπροσαρμογή: Δωρεάν ενημέρωση σε απευθείας σύνδεση 2 έτη Πρότυπα αυτοκινήτων υποστήριξης: Περιέχει 72 μάρκες αυτοκινήτων από τις ΗΠΑ, την Ευρώπη, την Ασία και ούτω καθεξής.
Υψηλό φως:

έναρξη x431 σούπερ σαρωτή

,

έναρξη ανιχνευτών x431


Περιγραφή προϊόντων

2024 Launch X431 V+ 5.0 Diagnostic Tool Υποστηρίζει αντιστοίχιση τοπολογίας ECU Online κωδικοποίηση & 37+ υπηρεσίες AutoAuth FCA SGW Προσθήκη πρωτοκόλλων CAN FD
Υποστήριξη wifi/bluetooth και ενημέρωση με ένα κλικ, διευκολύνει πολύ την εργασία ενημέρωσης.
Περιέχει 72 μάρκες αυτοκινήτων από ΗΠΑ, Ευρώπη, Ασία και ούτω καθεξής.
Αποστολή από την αποθήκη ΗΠΑ/ΕΕ/ΗΒ, Γρήγορη παράδοση με αφορολόγητο.

 

 

 

2024 Launch X431 V+ 5.0 Elite Diagnostic Tool Υποστηρίζει αντιστοίχιση τοπολογίας ECU Online κωδικοποίηση & 37+ υπηρεσίες AutoAuth FCA SGW Προσθήκη πρωτοκόλλων CAN FD

Εκκινήστε το X431 V+ PRO3 είναι μια οικονομικά αποδοτική συσκευή διάγνωσης αυτοκινήτων που αναπτύχθηκε με βάση το σύστημα Android 9.0.Υιοθετεί σύστημα Android 9.0, επεξεργαστή 8 πυρήνων 1,8 GHz, ο οποίος λειτουργεί πιο γρήγορα και πιο σταθερά.Είναι εξοπλισμένο με βύσμα DBScar IV στάνταρ, το οποίο μπορεί να εισαχθεί απευθείας στην υποδοχή της υποδοχής υποδοχής, εύκολο στη χρήση και όχι εύκολο να χαθεί.Το X-431 V+ V4.0 μπορεί να καλύψει περισσότερο από το 98% των μοντέλων αυτοκινήτων στην αγορά, να πραγματοποιήσει τη διάγνωση σφαλμάτων ολόκληρου του συστήματος και έχει πολλά πλεονεκτήματα, όπως ισχυρή λειτουργία διάγνωσης και ακριβή δεδομένα δοκιμών.

Launch X431 V+ 4.0 Wifi/Bluetooth 10.1inch Tablet

Κυριότερα σημεία κυκλοφορίας του X431 V+ V5.0 PRO3:

1. Εκτεταμένη κάλυψη οχήματος, ισχυρές διαγνωστικές λειτουργίες και ακριβές αποτέλεσμα δοκιμής.
2. Εξοπλισμένο με βύσμα DBScar IV στάνταρ, το οποίο μπορεί να εισαχθεί απευθείας στην υποδοχή της υποδοχής υποδοχής, εύκολο στη χρήση και όχι εύκολο να χαθεί.
3. Ενημέρωση με ένα κλικ μέσω Wi-Fi, 2 χρόνια δωρεάν ενημέρωση online
4. Υποστηρίζει την απομακρυσμένη διάγνωση.
5. Υποστηρίζει 20 συχνά χρησιμοποιούμενες ειδικές λειτουργίες.
6. Χωρίς περιορισμό IP λήψης λογισμικού: Διατίθεται λήψη και ενημέρωση από το εξωτερικό
7. Υποστηρίζει μονάδα επέκτασης: ενδοσκόπιο, προγραμματιστής immobolizer και εκτυπωτής Wi-Fi.(αγοράζεται χωριστά)
8. Υποστηριζόμενες πολλές γλώσσες: Αγγλικά, Ισπανικά, Πορτογαλικά, Αραβικά, Γαλλικά, Κορεάτικα, Ιαπωνικά, Γερμανικά, Ρωσικά

Ειδοποίηση:Για οχήματα FCA 2017 και αργότερα με μονάδα ασφαλούς πύλης (SGW): Εγγραφείτε στο AutoAuth για να επιτρέψετε στο εργαλείο σάρωσης LAUNCH V+ να επικοινωνεί με το
Σύστημα ελέγχου ταυτότητας FCA SGW και παράκαμψη του SGM, έτσι ώστε να εκτελείτε διαγνωστικά και αμφίδρομα χωρίς τη χρήση καλωδίου παράκαμψης.

Εκκίνηση λίστας λειτουργιών X431 V+ V5.0 PRO3:

Διαγνώσεις πλήρους συστήματος

Ο διαγνωστικός σαρωτής X431 V+ V5.0 PRO3 σάς δίνει τη δυνατότητα να σαρώσετε πλήρεις μονάδες ελέγχου για έναν αριθμό αυτοκινήτων όπως Κινητήρας, ABS, SAS, Κιβώτιο ταχυτήτων, Σύστημα καυσίμου, Σύστημα εκπομπών καυσαερίων, Αμάξωμα και ούτω καθεξής.Επομένως, δεν χρειάζεται να αγοράσετε άλλα εργαλεία για τη διάγνωση συστημάτων, εξοικονομώντας σας πολύ χρόνο και χρήμα μακροπρόθεσμα. Προσδιορίστε αυτόματα το VIN κατά τη σύνδεση με το όχημα για έξυπνη διάγνωση. Διαβάστε όλους τους τύπους OTC για πλήρες σύστημα, προβολή, γραφική παράσταση και εγγραφή PID δεδομένων, υποστήριξη αμφίδρομων ελέγχων, δοκιμή ενεργοποίησης και όλες τις άλλες διαγνωστικές λειτουργίες.

Launch x431 V+ All system diagnosis

Ενεργός Δοκιμή & Κωδικοποίηση ECU

Ενεργό τεστ
Αυτό το διαγνωστικό εργαλείο LAUNCH X431 V+ 5.0 PRO3 υποστηρίζει ενεργή δοκιμή (αμφίδρομος έλεγχος) για να ζητήσει πληροφορίες ή να δώσει εντολή σε μια μονάδα να εκτελέσει συγκεκριμένες δοκιμές και λειτουργίες.Για παράδειγμα, στην περίπτωση της Λειτουργίας 1 γενικών πληροφοριών OBD II, μπορείτε να ξεκινήσετε ένα αίτημα για πληροφορίες από τη μονάδα ελέγχου του συστήματος μετάδοσης κίνησης και το PCM ανταποκρίνεται στέλνοντας τις πληροφορίες πίσω στο εργαλείο σάρωσης για εμφάνιση.Αυτό το LAUNCH X431 V+ 5.0 PRO3 έχει επίσης τη δυνατότητα να ενεργοποιεί ρελέ, μπεκ, πηνία ή να εκτελεί δοκιμές συστήματος κ.λπ.

Κωδικοποίηση ECU
Επειδή κάθε ενεργοποιητής αυτοκινήτου έχει έναν κωδικό εγγραφής σε ECU, ο οποίος αποτελεί τη βάση για τον υπολογιστή του αυτοκινήτου για να κινητοποιήσει την εργασία του.Το LAUNCH X431 V+ είναι εξοπλισμένο με προηγμένη λειτουργία κωδικοποίησης ECU για την αντιμετώπιση των ακόλουθων προβλημάτων:
1. Αφού αλλάξετε τους κακούς ενεργοποιητές ή ορισμένα εξαρτήματα, πρέπει να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη λειτουργία για να δημιουργήσετε έναν νέο κωδικό και να αναγνωρίσετε τους νέους ενεργοποιητές.
2. Αλλάζοντας τον κωδικό με την κωδικοποίηση ECU, είναι εύκολο να βελτιώσετε την απόδοση του οχήματος ή να τονώσετε λειτουργίες υψηλής τεχνολογίας για το αυτοκίνητο.
3. Η κωδικοποίηση ECU επιτρέπει σε πολλά συστήματα αυτοκινήτων να αναγνωρίζουν το ένα το άλλο και στη συνέχεια οι ενεργοποιητές μπορούν να αρχίσουν να λειτουργούν.

x431 v+ active test and ecu coding

20 Λειτουργίες σέρβις που χρησιμοποιούνται συνήθως

ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΛΑΔΙΟΥ– Επαναφέρετε τα συστήματα ζωής λαδιού κάθε φορά που αλλάζετε το λάδι και το φίλτρο λαδιού.
ΕΓΧΥΝΩΝ– Κωδικοποιήστε τους νέους αριθμούς μπεκ για να αντικαταστήσετε τον προηγούμενο κατά την τοποθέτηση των νέων μπεκ ή μετά την ολοκλήρωση της αντικατάστασης.
ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΦΡΕΝΟΥ– Απενεργοποιήστε και ενεργοποιήστε το σύστημα ελέγχου πέδησης, υποβοήθηση με τον έλεγχο υγρών φρένων, άνοιγμα και κλείσιμο τακακιών, κ.λπ.
ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ SAS– Εκτελέστε βαθμονόμηση αισθητήρα γωνίας τιμονιού και διαγράψτε τα αρχεία.
BAT.RESET– Αξιολογήστε την κατάσταση φόρτισης της μπαταρίας, παρακολουθήστε το ρεύμα κλειστού κυκλώματος, καταγράψτε την αντικατάσταση της μπαταρίας κ.λπ.
ΑΙΜΟΡΡΑΓΙΑ– Όταν το ABS περιέχει αέρα, πρέπει να εκτελείται η λειτουργία εξαέρωσης του ABS για να εξαερωθεί το σύστημα πέδησης για να αποκατασταθεί η ευαισθησία του φρένου ABS.
ΗΛΕΚΤΡΟΦ.ΓΚΑΖΙ RLRN– Εκκινήστε τους ενεργοποιητές πεταλούδας έτσι ώστε οι «μαθημένες» τιμές που είναι αποθηκευμένες στην ECU να επανέλθουν στην προεπιλεγμένη κατάσταση.
ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ TPMS– Απαιτείται η επαναφορά της πίεσης των ελαστικών μετά την εκτέλεση της συντήρησης.
DPF ΚΑΝ– Καθαρίστε το PM (σωματίδια) από το φίλτρο DPF μέσω της λειτουργίας οξείδωσης συνεχούς καύσης για να σταθεροποιήσετε την απόδοση του φίλτρου.
ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΑΘΕΤΕ– Εκτελέστε εκμάθηση ταχυτήτων για το αυτοκίνητο όταν αντικατασταθεί η ECU κινητήρα, ο αισθητήρας θέσης στροφαλοφόρου άξονα ή ο σφόνδυλος του στροφαλοφόρου άξονα.
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΚΛΕΙΔΙΟΥ– Βοηθήστε την ECU να αναγνωρίσει τα νέα κλειδιά όταν χρειάζεται να προσθέσετε νέα κλειδιά.
ABS / SRS / Κιβώτιο ταχυτήτων / Επαναφορά κινητήρα
AFS / EGR / Κιβώτιο ταχυτήτων / ΑΝΑΡΤΗΣΗ / ΗΛΙΟΡΟΦ Επαναφορά


x431 v+ special function

Εκκινήστε το X431 V+ V5.0 PRO3 Κάλυψη οχήματος:

Το εργαλείο σάρωσης Launch X431 V+ PRO3 μπορεί να διαγνώσει ηλεκτρονικό σύστημα ελέγχου επικρατών μοντέλων οχημάτων που καλύπτουν ασιατικές, ευρωπαϊκές, αμερικανικές, Κίνα, έως και 108+ μάρκες αυτοκινήτων, έως και 10000+ μοντέλα αυτοκινήτων.

x431 v+ supported vehicle
Εκκίνηση X431 V+ PRO3 Κριτικές:

1. Εξαιρετικός έλεγχος των διαγνωστικών οχημάτων, λίγο περισσότερες οδηγίες εκκίνησης για εμάς τους μη σπασίκλες, περιορίζοντας την κάλυψη του οχήματος για τις περισσότερες μάρκες της Βόρειας Αμερικής και επιτρέποντας την επιλογή επέκτασης για τις υπόλοιπες, ώστε να μειωθεί το κόστος της αρχικής μονάδας θα έκανε αυτόν τον σαρωτή περισσότερο προσιτός.

2. Έψαχνα για ένα εργαλείο σάρωσης επιπέδου ΟΕ για τον πατέρα μου που έχει ένα κατάστημα αυτοκινήτων στο Μεξικό.Έκανα αρκετές έρευνες και βρήκα πολλά εργαλεία σάρωσης με διαγνωστικές δυνατότητες επιπέδου OE, αλλά χρειαζόμουν κάτι που όχι μόνο θα λειτουργούσε με οχήματα που πωλούνται στις ΗΠΑ αλλά και με οχήματα από τη Λατινική Αμερική, καθώς προσφέρουν διαφορετικά μοντέλα.Διαπίστωσα ότι όλοι οι σαρωτές/υπολογιστές είχαν τη δυνατότητα ανάγνωσης κωδικών DTC, σάρωσης, γραφήματος, αλλά το Launch x431 pro 3 v 2.0 είχε πολύ ευρύτερη κάλυψη όχι μόνο των βασικών δυνατοτήτων και πάνω από 100 μάρκες και μοντέλα οχημάτων, αλλά και έχει κιβώτια ταχυτήτων, ABS, SRS, μονάδα ελέγχου αμαξώματος, ανάρτηση, infotainment, TPMS, προγραμματισμός πλήκτρων και πολλά άλλα όλα σε ένα εργαλείο, καθώς και είχε δυνατότητες άλλων γλωσσών και λειτουργικότητα σε πολλές άλλες χώρες που με απασχολούσε το Μεξικό, οπότε αυτός ο σαρωτής κάλυπτε όλες τις ανάγκες μας.

3. Το κατάλαβα και μέχρι στιγμής έχει γίνει αυτό που αναμενόταν, ικανοποιημένος με αυτό που χρησιμοποιήθηκε για την αντικατάσταση ενός aultel maxs908p, επειδή το κόστος ενημέρωσης είναι κοντά σε αυτό το κόστος.Βρήκα ένα ειδικό σε κάτω από 1000.

Συνήθεις ερωτήσεις για την κυκλοφορία του X431 V+ V5.0 PRO3:

Ε1:Ποια είναι η διαφορά μεταξύ του launch x431 v και του launch x431 v+ PRO3;
Α'1:Οι διαφορές είναι οι παρακάτω:
1. Το μέγεθος οθόνης του LAUNCH X431 V+ (10,1 ίντσες) είναι μεγαλύτερο από το V (8 ίντσες).Μία οθόνη μπορεί να εμφανίσει 15 ροές δεδομένων (γραφικά και κείμενο), τρεις περισσότερες από V, η οποία είναι εύκολη στην πλοήγηση.
2. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το LAUNCH X431 V+ περισσότερο και να αποφύγετε τη συχνή φόρτιση, επειδή η διάρκεια ζωής της μπαταρίας του είναι 1,6 φορές μεγαλύτερη από αυτή της V.
3. LAUNCH X431 V+ εξοπλισμένο με περισσότερα διαγνωστικά καλώδια από το V. επομένως τα συμβατά μοντέλα οχημάτων του LAUNCH X431 V+ είναι ευρύτερα.
Το V+ είναι συμβατό με τις μονάδες βαρέως τύπου LAUNCH X431 (πρέπει να αγοράζονται χωριστά) και γίνεται μια ενσωματωμένη συσκευή διάγνωσης ντίζελ με πιο ισχυρές λειτουργίες.Το V δεν είναι συμβατό με μονάδα βαρέως τύπου.

Ε2:Αυτό το εργαλείο προσφέρει διαγνωστικά σούπερ αυτοκινήτου;;ferrari, maserati, lamborghini;;;συμπλέκτης, επαναφορά σέρβις κ.λπ
Α2:Αυτό το εργαλείο μπορεί να δοκιμάσει ferrari, maserati αλλά όχι lamborghini, μπορεί όχι μόνο να κάνει pid συμπλέκτη, να επαναφέρει αυτές τις βασικές λειτουργίες στη ferrari, maserati, αλλά μπορεί επίσης να κάνει όπως επαναφορά μπαταρίας, επαναφορά φρένων, επαναφορά λαδιού, εξαέρωση ABS, προσαρμογή γκαζιού , επαναφορά TPMS, αναγέννηση DPF, εκμάθηση εργαλείων και IMMO κ.λπ.

Ε3:Θα λειτουργήσει αυτός ο σαρωτής σε κινητήρα ντίζελ Ford 7.3;
A3:εχω το x431 vplus με το heavy duty και το χρησιμοποιω στο ford με τα cummings μπορω να το χρησιμοποιησω στο 7.3 αλλα οπως ειπα εχω το x431 plus με heavy duty για εμενα το λιγο παραπανω ακτο για το heavy duty αξιζε το.
Εκκίνηση X431 V+ V5.0 PRO3 Παράμετροι προϊόντος:
CPU: 4 πυρήνων 2,0 GHz
RAM: 4G
ROM: 64G
Χωρητικότητα μπαταρίας: 6300mAh (200,85g) 7,6V
Έκδοση Android: Android 10.0
Μέγεθος οθόνης: 10,1 ίντσες
Ανάλυση οθόνης: 1920*1200
Wifi: 2,4 & 5 GHz
Κάμερα: Πίσω 8.0MP/ Μπροστινή 5.0MP
Επικοινωνία: VCI/ Bluetooth (DBScar VII)

Εκκίνηση λίστας πακέτων X431 V+ V5.0 PRO3:
1pc x Launch X431 V+ V5.0 PRO3 Tablet
1 τεμ x διαγνωστικός σύνδεσμος DBScar VII
1 τεμ x Μετασχηματιστής ρεύματος
1 τμχ x κύριο καλώδιο OBD
1 τμχ x καλώδιο USB
1 τεμ x υποδοχή BENZ-38
1 τεμ x υποδοχή BENZ-14
1 τεμ x υποδοχή NISSAN-14+16
1 τμχ x υποδοχή BMW-20
1 τεμ x υποδοχή CHRYSLER-6
1 τεμ x υποδοχή FORD-6+1
1 τεμ x υποδοχή GM/VAZ-12
1 τεμ x υποδοχή HONDA-3
1 τεμ x υποδοχή KIA-20
1 τμχ x υποδοχή MITSUBUSHI/HYUNDAI-12+16
1 τμχ x υποδοχή TOYOTA-17
1 τμχ x υποδοχή TOYOTA-22
1 τεμ x Υποδοχή γραμμής τροφοδοσίας διπλού σφιγκτήρα
1 τμχ x Η υποδοχή του αναπτήρα
1 τμχ x τυπική κεφαλή μετατροπής Ηνωμένου Βασιλείου
1 τμχ x κεφαλή μετατροπής προτύπου ΕΕ
1 τμχ x κεφαλή μετατροπής τυπικής ΗΠΑ
1 τεμ x φάκελος κωδικού πρόσβασης
1 τεμ x Εγχειρίδιο
1 τμχ x Γρήγορη εκκίνηση
 
 

Στοιχεία επικοινωνίας
Tina Lee

Τηλεφωνικό νούμερο : 86 13026631343

Τι κάνεις; : +8613026631343